• تاریخ انتشار : 1398/08/22 - 01:17
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 678
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری نهمین کنفرانس ادواری آموزشی سال 98 مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی

نهمین کنفرانس ادواری آموزشی سال 98 مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی با عنوان درمان نگهدارنده آسم برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی روز چهارشنبه  22 آبان 98 نهمین کنفرانس ادواری آموزشی سال 98 مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی با عنوان: درمان نگهدارنده آسم با حضور استادان و پژوهشگران در سالن دکتر فرهودی این مرکز برگزار شد.

سخنران این جلسه دکتر  محمدرضا فضل اللهی، فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی و دانشیار عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات ایمونولوژی ، آسم و آلرژی  بود که در ابتدا گفت: آسم بیماری مزمن التهابی راههای هوایی است که با انسداد متغیر و قابل برگشت آنها مشخص می شود، آسم بیماری منفرد نیست بلکه مجموعه ای از تظاهرات مختلف بالینی است و به عبارت دیگر آسم بیماری پیچیده ای است که با فنوتیپ های مختلف تظاهر می کند.
 وی ادامه داد: با توجه به رویکرد سالهای اخیر پزشکی به صورت پزشکی شخصی، (که ارائه خدمات پزشکی متناسب با خصوصیات بیولوژیک و ژنتیک هر فرد را به طور اختصاصی توصیه می کند)، در آسم نیز باید فنوتیپ ها و خصوصیت هر بیمار را شناخت و براساس آن که چه نوع فنوتیپی (اعم از ائوزینوفیلیک(آلرژیک) و غیر ائوزینوفیلی) دارد، درمان را توصیه کرد.

دکتر فضل الهی گفت: درمانهای نوین آسم در آینده براساس این خصوصیات خواهند بود و آنتی بادیهای مونوکلونال که ارائه شده است، بسته به خصوصیت بیماری باید تجویز شود. با این وجود هدف نهایی، کنترل کامل بیماری است که در حال حاضر براساس سطوح کنترل آن که بستگی به  شدت علائم بیماری در خواب یا بیداری ،وضعیت فعالیت بیمار و نیز عملکرد ریوی وی دارد، مشخص می شود.

او گفت: در حال حاضر درمان اصلی آسم استفاده از استروئیدهای استنشاقی است که با توجه به یافته های جدید از همان مراحل اولیه بیماری شروع می شود و با توجه به سیر مزمن بیماری باید به طور طولانی مدت و در بعضی افراد مادام العمر استفاده شود. علاوه بر درمان های دارویی که با هماهنگی پزشک معالج و براساس سطوح کنترل بیماری تنظیم می شود درمانهای غیردارویی، مانند دوری از مواد آلرژی زا، سیگار و دخانیات، آلاینده های هوا، عوامل شغلی، تغذیه مناسب و کاهش وزن نیز بسیار مهم است.
فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی گفت: از نظر پیشگیری اولیه برای مادران باردار نیز دوری از سیگار و سایر دخانیات، تشویق به زایمان طبیعی و پس از آن تغذیه با شیر مادر مهم است.

 وی بیان کرد: از یافته های جدیدی در پیشگیری اولیه این بیماری تا حد امکان عدم مصرف استامینوفن و آنتی بیوتیک ها در سال اول زندگی است.
در پایان این جلسه نیز سخنران به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داد و حاضران در خصوص موضوع فوق به بحث و تبادل نظر پرداختند.


عکس و خبر: الناز واحدی

  • گروه خبری : اخبار علمی,اخبار مرکز,دوره های آموزشی سال 98
  • کد خبر : 196222
خانم مومنی نژاد
تهیه کننده:

خانم مومنی نژاد

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *