معرفی مؤسسه حمایت از بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی

 

مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی از ابتدای فعالیت خود همواره در پی کمک به بیماران نیازمند برای انجام امور درمانی آنها بوده است. با توجه به اینکه هزینه درمان بیماران نقص ایمنی بسیار زیاد است و در بعضی موارد نیاز به انجام پیوند سلولهای بنیادی،که خود مستلزم هزینه بسیار می باشد برای بیماران وجود دارد لذا  نیاز به وجود مؤسسه ای منسجم و هدفمند برای انجام کمک مادی و معنوی به بیماران نقص ایمنی، بیشتر احساس گردید.  به همین منظور مؤسسه حمایت از بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی  در تاریخ 22/5/1397 با شماره ثبت 45305  با کمک جمعی از پزشکان و خیرین فعالیت خود را آغاز کرد. اعضای هیأت موسس عبارتند از جناب آقای دکتر مصطفی معین، سرکار خانم دکتر زهرا پورپاک، جناب آقای دکتر مسعود موحدی، جناب آقای دکتر محمدرضا فضل الهی، جناب آقای دکتر ابوالفضل گلستانی، جناب آقای دکتر بهمن شاه محمدی، سرکار خانم دکتر مریم نوری زاده، سرکار خانم دکتر مریم ایازی و سرکار خانم مرضیه سالک

مأموریت این مؤسسه پشتیبانی همه جانبه و مستمر از بیماران مبتلا به نقص ایمنی و بیماریهای مرتبط، در زمینه های پیشگیری تشخیص و درمان و مراقبتهای پس از آن و حمایتهای اجتماعی از آنان می باشد.

 

 وب سایت موسسه حمایت از بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی : http://www.idpa.org.ir

 

  • تاریخ انتشار : 1404/03/18 - 07:55
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 108
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری یکصد و ششمین جلسه کمیته پیوند سلولهای بنیادی برای بررسی پرونده 9بیمار مبتلا به نقص ایمنی اولیه

یکصد و ششمین  جلسه پیوند سلولهای بنیادی با حضور استادان فوق تخصص و آلرژی و ایمونولوژی بالینی و استادان فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی در مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی برگزار و پرونده 9  بیمار مبتلا به نقص ایمنی اولیه در آن بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ روز چهارشنبه 7 خرداد 1404، یکصد و ششمین جلسه پیوند سلولهای بنیادی با حضور دکتر زهرا پورپاک، رئیس مرکز، دکتر محمدرضا فضل الهی معاون مرکز و دبیر کمیته پیوند و دکتر مسعود موحدی، دکتر محمد نبوی، دکتر  مریم محلوجی، دکتر محمد حسن بمانیان استادان فوق تخصص ایمونولوژی، آسم و آلرژی، دکتر امیرعلی حمیدیه، دکتر مریم بهفر، استادان فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی، دکتر زهرا علیزاده، دکترای زیست پزشکی، دکتر آرزو کرم زاده، دکترای ژنتیک، دکتر مهدیه موحدی، پزشک عمومی و زهرا آریج، کارشناس مسئول جلسه، در سالن دکتر فرهودی این مرکز تشکیل شد.

 در این جلسه پرونده 9 بیمار مبتلا به نقص ایمنی اولیه کاندید پیوند سلولهای بنیادی مطرح و پس از بحث و بررسی و تایید استادان حاضر در جلسه، مقرر شد برای 4 بیمار بررسی های تکمیلی انجام و در جلسه آتی مجددا پرونده آنها ارائه شود، همچنین 1بیمار با تشخیص نقص ایمنی نوع SCID، 3 بیمار با تشخیص CGD، 1 بیمار با تشخیص DOCK 8 Deficiency ، برای پیوند سلول های بنیادی معرفی شدند.

 

 

 

  • کد خبر : 299188

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *