• تاریخ انتشار : 1398/08/09 - 01:13
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 706
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری هشتمین کنفرانس ادواری آموزشی سال 98 مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی

هشتمین کنفرانس ادواری آموزشی سال 98 مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی با عنوان پاتوژنز و مدیریت بیماری کهیر مزمن برگزار شد.

 

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی روز چهارشنبه  8 آبان سال جاری هشتمین کنفرانس ادواری آموزشی سال 98 مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی با عنوان: پاتوژنز و مدیریت بیماری کهیر مزمن با حضور استادان و پژوهشگران در سالن دکتر فرهودی این مرکز برگزار شد.

سخنران این جلسه دکتر مریم محلوجی راد، فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی بود که در ابتدا گفت: کهیرمزمن، کهیری است که در بیشتر روزهای هفته وجود داشته و به مدت بیش از 6  هفته طول بکشد، حدود 40 در صد کهیرهای مزمن با آنژیوادم همراه  است و حدود 80 تا 90 درصد موارد هیچ علت شناخته شده یا علت آلرژیک برای آن وجود ندارد.

وی ادامه داد: در پاتوژنز کهیر مزمن واکنش های خودایمنی می توانند دخالت داشته باشند و  نقش سایر عوامل مانند عوامل عفونی ،آلرژی به غذاها و افزودنیهای غذایی کمرنگ تر است.

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی گفت: کهیر مزمن  ممکن است در دروه هایی خود به خود محدود شود  ولی به طور کلی دوره بیماری طولانی بوده و حتی ممکن است سالها طول بکشد.

دکتر محلوجی بیان کرد: هدف از درمان بیماری، کنترل علایم، بهبود کیفیت زندگی و به حداقل رساندن عوارض دارویی است و درمان با آنتی هیستامین های نسل دوم شروع شده و در صورت عدم پاسخ به درمان دوز آنها افزایش می یابد.

او گفت: امروزه امالیزوماب که یک منوکلونال آنتی بادی علیه IgE  است  در درمان کهیر مزمن به کار می رود.

در پایان این جلسه نیز سخنران به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داد و حاضران در خصوص موضوع فوق به بحث و تبادل نظر پرداختند.

عکس و خبر: الناز واحدی

  • گروه خبری : اخبار علمی,اخبار مرکز,دوره های آموزشی سال 98
  • کد خبر : 196220
خانم مومنی نژاد
تهیه کننده:

خانم مومنی نژاد

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *