سومین همایش التهاب (پیامدهای التهابی کووید-19، گذشته، حال و آینده)، 11-7 اسفند 1401 برگزار خواهد شد
اولین جلسه کمیته علمی سومین همایش التهاب با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و انستیتو پاستور ایران در حوزه های تخصصی علوم پایه و بالینی، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی این جلسه روز دوشنبه 18 بهمن با حضور دکتر مصطفی معین، رئیس همایش، دکترسیدرضا رئیس کرمی، دبیر علمی همایش و اعضای کمیته علمی شامل: دکتر مسعود موحدی، دکتر رضا ملک زاده، دکتر محمدرضا فضل اللهی، دکتر امیرحسین امامی، دکترعلیرضا بیگلری، دکتر عبدالرحمان رستمیان، دکتر زهرا احمدی نژاد و دکتر مریم نوری زاده، دبیر اجرایی همایش، در سالن کنفرانس دکتر فرهودی این مرکز برگزار شد.
در ابتدای جلسه رئیس همایش، از حضور استادان تشکر کرده و گفت: با توجه به ادامه روند همه گیری کرونا و اهمیت پرداختن به مسائل و مشکلات حال حاضر و لزوم آینده پژوهی در پرداختن به عوارض طولانی مدت همه گیری کرونا، تداوم پرداختن به موضوع کرونا در همایش سوم نیز (همانند همایش دوم) اهمیت دارد.
وی در ادامه از اعضای محترم کمیته علمی برای مشارکت هر چه بیشتر و تاثیر گذار خود در برگزاری این همایش تاکید کرده و گفت: در اسفند 1401 ما با مجموعه ای از پژوهش های انجام شده در موضوع کووید-9 در سه سال اخیر روبرو خواهیم بود که سطح علمی سخنرانی ها را افزایش داده و بحث های مهمی را برای چشم انداز این بیماری در سالهای آتی رقم خواهند زد.
سپس دکتر نوری زاده، با ارائه پاورپوینت در خصوص اهمیت موضوع التهاب و مطالعه و تحقیق در این حیطه به عنوان یکی از علوم چند رشته ای و معرفی مراکز تحقیقاتی کشورهای مختلف در این حوزه و نیز مجلات بین المللی ISI/PubMed با موضوع inflammation مطالبی را ارائه کرد و سپس به موضوعات تحقیقاتی مهم با رویکرد التهاب در رشته های مختلف تخصصی و فوق تخصصی علوم پزشکی، اشاره کرد.
دبیر اجرایی همایش، موضوعات و محورهای مورد بحث در همایش های اول و دوم التهاب و تیم اجرایی و علمی آنها را یادآوری کرده و رویکرد همایش سوم را درباره عوارض التهابی کووید-19 با تاکید بر یافته های گذشته، داده های روزآمد و چشم انداز آینده عنوان کرد و زمان برگزاری آن را 11-7 اسفند 1401 اعلام و اولین پوستر اطلاع رسانی همایش را نیز به نمایش گذاشت.
در ادامه دبیر علمی همایش، از استادان حاضر در جلسه خواست که اولویتهای خود در تعیین موضوعات پیشنهادی برای سخنرانی در پنل های تعیین شده را مشخص کرده و سخنرانان داخلی و خارجی مرتبط با هر موضوع را نیز پیشنهاد کنند.
استادان حاضر در جلسه نیز پیشنهادهای خود را ارائه کرده و به بحث و تبادل نظر پرداختند، همچنین در این جلسه عناوین محورهای فرعی همایش فوق نیز بررسی شد.
ارسال نظر