بیست وهشتمین همایش روز جهانی آسم 16 اردیبهشت برگزار خواهد شد
انجمن آسم و آلرژی ایران با همکاری مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی بیست و هشتمین همایش روز جهانی آسم را با شعار "امکان دسترسی به داروهای استنشاقی آسم برای همه بیماران" برگزار خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی؛ این همایش روز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ از ساعت 8 تا 14:30 با حضور و سخنرانی 21 نفر از استادان فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی و فوق تخصص ریه، اطفال و بالغین و متخصصان فارماکولوژی،در انیستیو تغذیه دانشگاه شهید بهشتی برگزارخواهد شد.
این برنامه دارای امتیاز بازآموزی ( شناسه 234809) و رایگان است و گروه های هدف آن: فوق تخصصان آلرژی و ایمونولوژی بالینی، متخصصان کودکان، داخلی، عفونی، پزشکان عمومی و خانواده، دکترای حرفه ای ایمنی شناسی، کارشناس ارشد ایمنی شناسی و کارشناسان بهداشت مدارس هستند. از علاقه مندان دعوت می شود برای ثبت نام و کسب امتیاز به سامانه ircme.ir مراجعه کنند.
ارسال نظر