• تاریخ انتشار : 1401/02/31 - 13:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 820
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بزرگداشت روز جهانی آنژیوادم ارثی

بیش از 15 سال فعالیت در زمینه بیماری آنژیوادم ارثی در مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی

همزمان با روز جهانی آنژیوادم ارثی، وبینار تشخیص و درمان آنژیوادم ارثی در مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی با سخنرانی اساتید فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی و دکترای زیست پزشکی برگزار شد، شعار امسال این روز از سوی موسسه بین المللی آنژیوادم ارثی، قدم به قدم همسو با پویش جهانی آنژیوادم ارثی(Stepping up for the Global HAE movement) نامگذاری شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی،  این وبینار روز دوشنبه 26 اردیبهشت سال 1401 از ساعت 11 تا 14 با هدف افزایش سطح آگاهی پزشکان و سایر افراد کادر درمان، به صورت مجازی برگزار شد.

در ابتدای مراسم دکتر محمدرضا فضل الهی، دبیر وبینار، ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان و سخنرانان گفت: امروز روز جهانی بزرگداشت آنژیوادم ارثی است که این روز انگیزه ای شد برای  اینکه مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی در قالب  ارائه وبینار، این بیماری و راه کارهای درمانی و مشکلات  آن را مرور کند و امیدواریم که نتیجه این وبینار بتواند  کمکی به درمان بیماران مبتلا به آنژیوادم ارثی باشد.

وی ادامه داد: باوجود اینکه این بیماری نادر است اما بسیار مهم بوده و می تواند بسیار خطرناک باشد و آگاهی در سطوح مختلف تخصصی، پزشکی و عموم جامعه  بسیار حائز اهمیت است چرا که اگر درمان صحیح انجام نشود( که اغلب به اشتباه به عنوان آلرژی یا انواع دیگر آنژیوادم تشخیص داده و درمان می شوند) این اشتباه یا تاخیر در درمان می تواند منجربه حملات لارنگواسپاسم و خفگی (تورم شدید حنجره) شود، به همین خاطر آگاهی از این بیماری و روشهای نوین درمانی آن بسیار مهم است و روز به روز روشهای جدید از نظر تشخیص و درمان شناخته می شود.

وی هدف از برگزاری این وبینار را کامل کردن اطلاع رسانی درباره این بیماری و گزارشی از اقداماتی که در  ایران برای بیماران آنژیوادم صورت گرفته است، بیان کرد. معاون مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی گفت: مجمعی به نام HAE (موسسه بین المللی آنژیوادم ارثی)  16 می  (May) هر سال را به عنوان روز جهانی آنژیوادم ارثی نامگذاری کرده است و ما همگام با این مجمع این وبینار را برگزار می کنیم.

او ادامه داد: مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی بیش از 15 سال است  که از نظر راه اندازی آزمایشاه های تخصصی، راه های درمانی و همینطور از نظر  اقدام های حمایتی بیماران در زمینه بیماریهای آنژیوادم ارثی فعالیت کرده است، وی داروی  C1inhibitor  را داروی مهمی برای درمان این بیماری معرفی کرده و گفت با تلاش بسیار و  هماهنگی های به عمل آمده، تا یکی دو هفته آینده این دارو در کشور در دسترس خواهد بود.

  در ادامه دکتر مسعود موحدی، دکتر دکتر لیلا مرادی، دکتر زهرا علیزاده، دکتر مریم محلوجی راد، دکتر محمد رضا فضل الهی، دکتر آناهیتا رزاقیان فوق تخصصان ایمونولوژی و آلرژی بالینی به ترتیب درباره دسته بندی و علائم بالینی آنژیوادم ارثی (همراه با معرفی بیمار)، تشخیص بیماری آنژیوادم ارثی و تشخیص های افتراقی، جایگاه تشخیص ژنتیک در آنژیوادم ارثی، درمان حمله حاد آنژیوادم ارثی، درمان نگهدارنده کوتاه و بلند مدت در آنژیوادم ارثی، پیگیری و مدیریت بیماری آنژیوادم ارثی در شرایط خاص، سخنرانی کردند و در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

لینک فیلم این وبینار تا یک هفته در دسترس است و به زودی در صفحه  اینستاگرام مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی نیز منتشر خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار مرکز,وبینار
  • کد خبر : 212886
خانم مومنی نژاد
تهیه کننده:

خانم مومنی نژاد

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *