• تاریخ انتشار : 1400/10/19 - 11:08
  • تعداد بازدید خبر : 198
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

205748.mp3 جلسه شورای علمی-آموزشی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی، به منظور تبیین بیشتر راه کارهای ارتقای مرکز و همکاران، با توجه به قوانین جدید، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی، این جلسه  در روز یکشنبه 12 دی 1400با  حضور دکتر زهرا پورپاک، رئیس مرکز، دکتر محمدرضا فضل الهی، معاون مرکز، اعضای هیئت علمی و پژوهشگران مرکز به منظور تبیین بیشتر راه کارهای ارتقا مرکز و همکاران، با توجه به قوانین و مقررات جدید ابلاغ شده از طرف معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، در سالن دکتر فرهودی این مرکز برگزار شد.
 در  ابتدا دکتر  فضل الهی، درباره طرح های پژوهشی و ارائه مقالات، چاپ کتاب، انجام پایان نامه، ارائه خدمات آموزشی و حمایتی مرکز  تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی صحبت کرد  و در ادامه درباره مصوبات اخیر کمیته اخلاق دانشگاه توضیحاتی ارائه کرد.

سپس دکتر پورپاک درباره لزوم همکاری با مراکز تحقیقاتی بین المللی صحبت کرد و درباره روند انتشار مقالات و ارتقا کیفی آنها پیشنهاداتی ارائه کرد.
در پایان حاضران سوالات و نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: