• تاریخ انتشار : 1402/03/01 - 12:12
  • تعداد بازدید خبر : 134

برگزاری بزرگداشت روز جهانی آنژیوام ارثی در مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی

مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی همزمان با روز جهانی آنژیوادم ارثی، 25 اردیبهشت 1402 (15 May 2023) بزرگداشت این روز را به صورت وبینار، با سخنرانی استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علوم پزشکی ایران در سالن دکتر فرهودی این مرکز برگزار کرد.

245043.mp3 برگزاری بزرگداشت روز جهانی آنژیوام ارثی در مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی، در  این وبینار دکتر مسعود موحدی، دکتر محمدرضا فضل الهی، دکتر محمد نبوی، دکتر مریم محلوجی، دکتر آرش کلانتری، دکتر لیلا مرادی، دکتر آناهیتا رزاقیان: استادان فوق تخصص ایمونولوژی و آلرژی بالینی، دکتر شهرام باقری حریری، متخصص طب اورژانس، دکتر شیوا ثقفی، دکترای ایمونولوژی و دکتر زهرا علیزاده، دکترای زیست پزشکی سخنرانی کردند.

در ابتدا  دکتر فضل الهی با عنوان: چالش ­های تشخیصی درمانی بیماران مبتلا به HAE،گزارشی از بانک اطلاعاتی بیماران آنژیوادم ارثی در ایران  و دکتر موحدی با عنوان: کلیات بیماری آنژیوادم ارثی سخنرانی کردند و در ادامه نیز پانل تازه های تشخیص و درمان آنژیوادم ارثی با حضور سایر استادان برگزار  و در پایان به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

این وبینار که با استقبال همکاران فوق تخصص و متخصص رشته های مرتبط مواجه شد به مدت 4 ساعت ادامه داشت و در تمام طول برگزاری بین 140 تا 150 نفر شرکت کننده حضور فعال داشتند.

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: