• تاریخ انتشار : 1397/05/03 - 09:59
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 498
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

Allergy

دوره آموزشی تعیین شایعترین آلرژن های استنشاقی در شهر تهران ( با مروری بر تست های آزمایشگاهی تشخیص آلرژی) در مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی تشکیل شد.

گالری عکس

 

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ایمونولوژی،آسم و آلرژی، این مرکز برای ارتقا سطح دانش پژوهشگران اقدام به برگزاری کنفرانس های ادواری آموزشی ایمونولوژی، آسم و آلرژی کرده است، اولین دوره آموزشی این کنفرانسهای ادواری روز چهارشنبه 3 مرداد سال جاری با عنوان تعیین شایعترین آلرژن های استنشاقی در شهر تهران ( با مروری بر تست های آزمایشگاهی تشخیص آلرژی) با  حضور پژوهشگران در سالن دکتر فرهودی این مرکز برگزار شد، سخنران این دوره دکتر راهله شکوهی، دکترای ایمونولوژی و پژوهشگر مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی بود که در ابتدا انواع تست های آزمایشگاهی تشخیص آلرژی را معرفی و در مورد برتری های هر آزمون تشخیصی و استفاده از آنها مطالبی ارائه داد، سپس جدیدترین تست های تشخیص آلرژی در دنیا که تست های تشخیص مولکولی است را معرفی کرد.
در ادامه ایشان به معرفی کامل طرح تحقیقاتی مشترک مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی و مرکز CAAM رم ایتالیا با عنوان تعیین شایعترین آلرژن های استنشاقی در شهر تهران (که بخشی از این طرح شامل پایان نامه ایشان بوده)، پرداخت و نتایج حاصل از آن را بررسی کرد، وی گفت:آلرژی در کلان شهرهایی مانند تهران از دیگر جهت ها هم حائز اهمیت است به طوری که آلاینده های محیطی سبب افزایش بروز و شدت آلرژی می شود. لذا شناسایی عوامل و کنترل آنها همگام با کنترل آلودگی هوا بسیار حائز اهمیت است. دوری از این عوامل و درمان صحیح آلرژی از عوارض بسیار این بیماری جلوگیری می کند.
وی، تعیین میزان شیوع بیماری های آلرژیک، ارزیابی شیوع حساسیت به آلرژن های استنشاقی در افراد بزرگسال مبتلا به آلرژی و بررسی شیوع مولکول های آلرژنیک در افراد آلرژیک در تهران را از مهمترین اهداف این بررسی علمی اعلام کرد.
پژوهشگر مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی افزود: با توجه به روند رو به افزایش شیوع بیماری های آلرژیک در سال های گذشته به دلیل تغییرات عوامل محیطی، اقلیمی و آلودگی هوا در شهرهای بزرگ دنیا و نیز ایران، بررسی شیوع بیماری های آلرژیک و شناسایی و تعیین شیوع عوامل آلرژی زا خصوصا آلرژن های استنشاقی ضروری به نظر می رسد.

پژوهشگر مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی در خصوص روند انجام این تحقیق اظهار کرد: این مطالعه مقطعی در سال های 1392- 1396 در بین داوطلبین بزرگسال 18 تا 45 ساله شهر تهران انجام شد و از میان شرکت کنندگانی که علایم بیماری آلرژی را داشتند، 604 فرد آلرژیک به طور تصادفی انتخاب شدند که حساسیت علیه 20آلرژن استنشاقی در سرم این افراد توسط تست RIDA qline Allergy اندازه گیری شد؛ در نهایت تست تشخیص مولکولی آلرژن ها با روش میکرواری با همکاری دکتر آدریانو ماری از موسسه مولکولار آلرگولوژی CAAM در ایتالیا انجام شد.

 در خاتمه ایشان اظهار امیدواری کرد که بتوانند این طرح تحقیقاتی را به صورت کشوری نیز اجرا کنند.
 

  • گروه خبری : اخبار علمی,اخبار مرکز,دوره های آموزشی سال 97
  • کد خبر : 196372
خانم مومنی نژاد
تهیه کننده:

خانم مومنی نژاد

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *