بیست و یکمین همایش روز جهانی آسم
دکتر معین، رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی در بیست و یکمین همایش روز جهانی آسم، میزان شیوع بیماری آسم در کودکان و نوجوانان کشور را 11 درصد اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی روز دوشنبه 10 اردیبهشت 97 بیست و یکمین همایش سالانه روز جهانی آسم در تالار امام بیمارستان امام خمینی تهران برگزار شد،پس از تلاوت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، دکتر دل آرا بابایی، دبیر بیست و یکمین همایش سالانه روز جهانی آسم ،تاریخچه ای از سابقه بیماری آسم ارائه داد و سپس گفت: بر طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت 235 میلیون نفر در سراسر دنیا مبتلا به بیماری آسم هستند که این آمار رو به افزایش است،او علائمی که به عنوان بیماری آسم تلقی می شوند را خس خس سینه، تنگی نفس، احساس فشار روی قفسه سینه و سرفه دانست و اضافه کرد: هر چند بیماری آسم به طور کامل درمان نمی شود اما هدف کنترل بیماری آسم است.
او افزود: بیش از 55 درصد از کودکان دچار حملات آسم می شوند و بیماری آسم بیشترین و شایعترین بیماری مزمن در کودکان است که بارمالی زیادی به جامعه وارد می کند. متخصص ایمونولوژی و آلرژی بالینی دانشگاه شهید بهشتی گفت: خوشبختانه سازمان WHO اعلام کرده که با توجه به برنامه های آموزشی اجرا شده، موفقیتهایی در کنترل آسم دیده شده است. دکتر دل آرا بابایی گفت: اولین سه شنبه ماه می هر سال (از سال1998) به عنوان روز جهانی آسم نامگذاری شده و از سال 2012 هر ساله پیامی برای آن سال درنظر گرفته شده که پیام امسال روز جهانی آسم: هرگز زود نیست، هرگز دیر نیست،در همه حال باید به فکر بیماریهای مجاری تنفسی بود، است.
خبر: واحدی عکس:لطفی |
ارسال نظر