ژورنال کلاب با موضوع: RNA-Seq of Tumor-Educated Platelets Enables Blood-Based Pan-Cancer, Multiclass, and Molecular Pathway Cancer Diagnostics در مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی تشکیل شد.

چهارشنبه 2 دی سال جاری، ژورنال کلاب با موضوع:
 با حضور پژوهشگران مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی در سالن شورای این مرکز تشکیل شد.

امین مرادی حسن آباد، دانشجوی دکتری تخصصی رشته بیوتکنولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سخنران این ژورنال کلاب بود که در ابتدا با مرور نقش  پلاکت ها در پاسخ  های التهابی  سخنرانی خود را شروع کرد و سپس با معرفی این سلولها به  منبع جدید برای تشخیص انواع سرطان بحث خود را پی گرفت.  وی انواع روشهای تشخیص سرطان را توضیح داده و  به بحث در مورد نقایص هر کدام از این تکنیک ها پرداخت.
 مرادی انواع مختلف RNA ها را در سلولهای پلاکت و نقش هر کدام در تنظیم، ویرایش و ترجمه mRNA ها  توضیح داد و برهمکنش بین پلاکتها و بافتهای سرطانی  را بررسی کرده و به بیان اثر پلاکتها در تنظیم رشد و انتشار بافتهای توموری و همچنین اثرات متقابلی که این بافتهای سرطانی بر روی محتوای RNAی پلاکت ها داشتند، پرداخت .
ایشان پایگاههای بیوانفورماتیک مرتبط با موضوع را معرفی و روش های استفاده از این پایگاها را در تفسیر اطلاعات به دست آمده از روشهای آزمایشگاهی را بررسی کرده و  نتیجه گیری او در پایان این بحث این بود  که بررسی محتوای RNA پلاکت ها می تواند در آینده به عنوان یک روش ارزان، کارآمد و دقیق در تشخیص زود هنگام سرطان و همچنین پیگیری موثر بودن روش های درمانی انواع سرطان مورد استفاده قرار گیرد.
 در پایان جلسه اساتید حاضر در خصوص  موضوع فوق  بحث و گفتگو  کردند.

1394/10/14

5.5/10 (تعداد آرا 20 نفر )