افتخار آفرینی پژوهشگران مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی
سخنرانی پژوهشگران مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی در چهارمین کارگاه تشخیص نقص های ایمنی اولیه فرایبورگ آلمان

مریم تاجیک و مرضیه مزینانی پژوهشگران مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی در چهارمین کارگاه تشخیص نقص‌های ایمنی اولیه سال 2017 سخنرانی کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی مرکز بیماریهای مزمن نقص ایمنی (Center of Chronic Immunodeficiency) دانشگاه فرایبورگ آلمان با حمایت جامعه اروپایی نقص ایمنی (ESID) چهارمین کارگاه تشخیص نقص های ایمنی (4th Workshop on Diagnostics of Immunodeficiencies 2017)را از 21-19 ژوئن (31-29  خرداد) سال جاری در شهر فرایبورگ آلمان برگزارکرد.

فراخوان شرکت در این کارگاه از ژانویه سال 2017 آغاز  و از محققان و پزشکان سراسر دنیا که در زمینه تشخیص بیمارهای نقص ایمنی  فعالیت می کنند دعوت شد تا تاریخچه کاری، تحصیلی و مقالات خود را ارسال کنند که  در نهایت مرکز بیماریهای مزمن  نقص ایمنی دانشگاه فرایبورگ از میان آنها  32 نفر را برای شرکت در این کارگاه انتخاب  کرد.

دو نفر از  پژوهشگران  مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی:  شقایق تاجیک (کارشناس ارشد ایمونولوژی) و مرضیه مزینانی (کارشناس ارشد زیست) نیز از برگزیدگان شرکت و ارائه سخنرانی  با موضوع  "یک نمونه بیمار مبتلا به نقص ایمنی اولیه"  در این کارگاه  اعلام شدند  که هر دو در این کارگاه شرکت و سخنرانی خود ر ا ارئه کردند
توضیح اینکه عنوان سخنرانی شقایق تاجیک: یک موتاسیون جدید در ژن CYBB در بیمار مبتلا به CGD و عنوان سخنرانی مرضیه مزینانی: معرفی یک بیمار مبتلا به نقص ایمنی اولیه با موتاسیون در ژن  داک 2 بود.

(A Novel mutation of CYBB gene in a case of Chronic Granulomatous Disease)
(A case with DOCK2 deficiency)

مرکز تحقیقات ایمونولوژی،آسم و آلرژی برای این همکاران پرتلاش، آرزوی موفقیت روزافزون دارد.
   1396/4/4 10:23    تعداد بازدید :  194

5.5/10 (تعداد آرا 10 نفر )