برگزاری کارگاه مقاله نویسی تخصصی پزشکی در مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی

کارگاه مقاله نویسی تخصصی پزشکی با حضور دکتر هومن گودرزی، استادیار دانشگاه هوکایدو ژاپن در مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی تشکیل شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی کارگاه دو روزه مقاله نویسی تخصصی پزشکی  روزهای یکشنبه و دوشنبه 13 و 14 اسفند 96 با حضور پژوهشگران و علاقه مندان در سالن دکتر فرهودی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی برگزار شد.

سخنران این کارگاه دکتر هومن گودرزی، دکترای تخصصی ژنتیک پزشکی، فلوشیپ ریه و استادیار دانشگاه هوکایدو ژاپن بود که طی این  دو روز اصول مقاله نویسی و نحوه انتخاب مجله مناسب براي انتشار مقالات را توضيح داد.
این کارگاه با استقبال گسترده پژوهشگران مواجه شد و در پایان از زحمات دکتر هومن گودرزی و همکاران مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی که در برگزاری این کارگاه تلاش کرده بودند، تقدیر شد.

خبر و عکس :واحدی

1396/12/15 09:57    تعداد بازدید :  71