برگزاری جلسه پیش دفاع دانشجویان دکترای پژوهشی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی
جلسه پیش دفاع از پایان نامه های دکترای پژوهشی ایمونولوژی زهرا علیزاده و راهله شکوهی شورمستی با حضور اساتید راهنما، مشاور و مدعو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی روز 28 مرداد سال جاری، جلسه پیش دفاع دو دانشجوی دکترای پژوهشی مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی با حضور اساتید راهنما و مشاور، داوران داخلی و خارجی: دکتر مصطفی معین، دکتر زهرا پورپاک، دکتر محمدرضا فضل الهی، دکتر اسماعیل مرتاض، دکتر انوشیروان کاظم نژاد، دکتر مسعود موحدی، دکتر عباس میرشفیعی، دکتر مسعود هوشمند، برگزار شد.
 در ابتدا زهرا علیزاده پایان نامه خود را با عنوان: "تغييرات اپي ژنتيک سايتوکاين ها درسلول هاي TCD4 در اشکال مختلف آسم" ارائه کرد و پس از استراحتی کوتاه، راهله شکوهی شورمستی پایان نامه خود را با عنوان: "تعيين شايعترين حساسيت به آلرژنهاي استنشاقي در شهر تهران" ارائه کرد و هر یک از دانشجویان به سوالات اساتید پاسخ دادند.
توضیح اینکه جلسه دفاع از پایان نامه دانشجویان فوق طی دو ماه آینده برگزار خواهد شد.
   1396/5/30 10:39    تعداد بازدید :  70

0/10 (تعداد آرا 0 نفر )